Over ons

Wij houden het graag persoonlijk

Kennis en kunde, dat is waar bouwbedrijf RJ Bouw b.v. voor staat. RJ Bouw b.v. levert hoogwaardige kwaliteit. Door onszelf steeds te verbeteren, zijn we in vijfentwintig jaar tijd uitgegroeid tot een veelzijdig bouw- en (bouw)management bedrijf met een goede naam in de regio.

RJ Bouw b.v. is kundig in verbouw, aanbouw, renovatie, transformatie en nieuwbouw. Alle bouwkundige werkzaamheden worden in eigen bedrijf voorbereid en uitgevoerd. Onze medewerkers zijn allround vakmensen die zelfstandig kwaliteitswerk leveren. Bouwen aan een uitstekend resultaat; dat is onze drijfveer.

RJ Bouw b.v. is ook een erkend leerbedrijf. Jonge vakgenoten krijgen de kans om het geleerde in de praktijk te brengen en daar volop verder te leren. De begeleiding is in handen van gediplomeerde leermeesters. Meedenken en meewerken zijn de uitgangspunten. Zo wordt ons personeel in eigen bedrijf opgeleid.

Wij houden van duidelijkheid en wij communiceren open en direct met elkaar, onze opdrachtgevers en onze partners in de bouw. Zo weet iedereen altijd waar we staan en kunnen we snel schakelen.

Heeft u (ver)bouwplannen, een bouwmanagement-opgave of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

01

Woningbouw

Uw eigen huis bouwen? Een woning bouwen is een grote stap, die net iets verder gaat dan een aanbouw of verbouwing! RJ Bouw helpt u graag stap voor stap op weg naar je droomwoning. Van het zoeken naar een geschikte architect en/of constructeur naar de eerste schetsen tot en met de zorgeloze bouw, oplevering én nazorg. Zo kunnen we uw woonideeën vertalen in een villa zoals er maar één is.

02

Verbouw / Renovatie / Onderhoud

RJ Bouw is de perfecte keuze als u een bouwbedrijf nodig heeft voor een verbouwing, , aanbouw, renovatie of verbetering van uw woning of bedrijfspand. Als er ergens sprake is van maatwerk dan is het wel in onderhoud-, verbouw- en renovatieprojecten. Of het nu complete restyling betreft, een dakkapel, een raam in een monumentaal dak, een kelder onder een bestaande woning of een overkapping achter het woonhuis. Bij ons kunt u altijd rekenen op maatwerk en een betrokken bouwbegeleiding: vooraf, tijdens en na oplevering van de werkzaamheden.

Bekijk één van onze projecten van ver- en aanbouwingen  alsook renovaties die wij hebben mogen uitvoeren.

03

Transformatie

Naast de reguliere verbouwingen en renovaties geeft RJ bouw bestaande gebouwen steeds vaker een andere bestemming. Het duurzaam ombouwen of omvormen van vastgoed dat leegstaat, zodat het weer voldoet aan de hedendaagse eisen en wensen. Bijvoorbeeld wanneer een oud woonpand moet worden verbouwd tot een functioneel kantoorpand of een leegstaand kantoor wordt veranderd in een wooncomplex voor studenten of expats. Dit is meer dan een verbouwing, wij bestempelen dit als een transformatie. 

04

Bouwmanagement

Als laatste discipline kunnen wij het complete bouwmangement van uw (ver)nieuwbouwwensen verzorgen. 

Bouwmanagement is het gespecialiseerde projectmanagement dat het realisatieproces van ontwerp, constructie en planning van een project structureert van begin tot eind ofwel van idee tot beheer en onderhoud.

Dit proces in de bouw kan extreem verwarrend zijn, maar de kern blijft hetzelfde: coördinatie, planning en uitvoering van een project, los van het type (commercieel, wonen of industrieel). 

Solide bouwmanagement vraagt sterke en directe communicatie tussen meerdere projectdeelnemers als opdrachtgever, architect, constructeur, gemeente, (installatie-)technisch adviseurs, nutsbedrijven, leveranciers, onderaannemers enz. 

Wat bouwmanagement zo uitdagend maakt is de diepgaande kennis over een groot aantal gebieden zoals esthetica, budgets, bedrijfskunde, rechten en bemiddeling. 

Uiteindelijk, echter, is de oplevering én nazorg van een succesvol bouwproject aan u als opdrachtgever, en dus onze klant, het allerbelangrijkste.

RJ Bouw

RJ BOUW IS ONDERDEEL VAN SOLVO BOUW B.V.

Swalmstraat 41
5626 DM Eindhoven
Nederland